Dureri de spate

Dacă te numeri printre persoanele care petrec un număr mare de ore la birou și care de asemenea suferă de dureri de spate, hernie de disc sau osteoporoză, află că orteza toraco lombo sacrală combate orice durere insuportabilă și ajută la obținerea unei poziții corecte.
Orteza cervico toracică are drept scop prevenirea sau reducerea durerilor de spate indiferent de motivul care stă la baza acestora. O poziție incorectă și netratată la timpul său poate duce la apariția cifozelor. În acest context, noi avem soluția perfectă în tratarea sau prevenirea durerilor de spate.
Având în vedere că oamenii petrec zilnic între 2 și 4 ore aplecați peste dispozitivele lor electronice, aceasta înseamnă că între 700 și 1.400 de ore pe an sunt petrecute în poziții care provoacă stres excesiv asupra coloanei vertebrale.
Orteza de spate prezintă efect terapeutic dovedit pentru a reduce cifoza vertebrală. Orteza reprezintă linia primară de tratament în cazul afecțiunilor cervicale, toracice sau lombare.
Angajații din domeniul IT sunt predispuși la dureri de spate încă de la începutul carierei lor. Deși trăim în epoca modernă, în care mobilierul de birou este mai confortabil și mai personalizat decât în anii trecuți, mulți angajați din sectorul IT suferă de dureri ale spatelui. 
Ieri munceam într-un colectiv, astăzi facem "telemuncă". Viața noastră este în continuă schimbare, modul, stilul se schimbă de la an la an. 98% din populația globului are probleme de articulații.