Medy spray efect răcire 200 ml

Medy spray efect răcire 200 ml :: DureriSpate.ro
Producător:
MORETTI
În stoc
29 lei

Medy spray este un spray ușor de utilizat, ideal pentru mici traume, hematoame, contuzii, întinderi și entorse, dislocări, fracturi, tendonite.

Medy spray calmează imediat durerea datorită acțiunii rapide și răcirii intense.


Beneficii

Spray ușor de utilizat, ideal pentru: mici traume, hematoame, contuzii, întinderi și entorse, dislocari, fracturi, tendonite și bursită radiohumerală.
Spray cu efect de crioterapie, de gheață.
Calmează durerea imediat datorită acțiunii rapide și răcirii intense. Întârzie formarea edemelor, reduce riscul de sângerare și limitează inflamarea datorită efectului vasoconstrictor al lichidului rece.
Permite continuarea activitații sportive în cazul leziunilor minore.


Mod de utilizare

Pulverizați pe zona lezată de la o distanță de 25 cm pentru nu mai mult de 5 secunde. Nu aplicați pe abraziuni, răni si membranele mucoase. Dacă este utilizat pentru mai mult timp decât a fost indicat sau dacă este pulverizat de la o distanță mai mică decât cea indicată, pot fi provocate leziuni cauzate de răcire.

 

Avertismente

Recipient sub presiune. Țineți departe de lumina soarelui și nu expuneți la temperaturi care depașesc 50° C. Nu găuriți sau ardeți, nici măcar după utilizare. Nu pulverizați pe foc deschis sau pe orice obiect incandescent. Păstrați la distanță de toate sursele de ardere. Nu fumați în momentul utilizării.

Nu lăsați la îndemana copiilor.

 

Ingrediente

Butan, propan, izobutan, mentol.

 

Mod de prezentare

Flacon 200 ml.