Dureri de spate din cauza unei posturi incorecte

Dureri de spate din cauza unei posturi incorecte :: DureriSpate.ro

Viața noastră este în continuă schimbare, modul, stilul se schimbă de la an la an, ieri munceam într-un colectiv, astăzi facem "telemuncă".

98% din populația globului are probleme de articulații, fie că e genunchi, umăr sau coloana vertebrală, toate aceste probleme se datorează sedentarismului în cea mai mare parte.

Omul modern, cu un "job de birou", cu greu își face timp pentru sport. Anumite posturi vicioase pot cauza discopatii, sau mai grav, anumite afecțiuni cum ar fi :

  • Cifoză, scleroză
  • Periartrită Scapulo-humerală (PSH)
  • Sindrom de tunel carpian

Pentru a fi mai explicit, în imaginile de mai jos se poate vedea ce înseamnă o postură incorectă pentru coloana cervicală, toracală sau lombară.

În primele stadii, un "ham de memorie" ar fi suficient, dacă disconfortul ar fi resimțit în zonele cervico-toracale, ne-ar ajuta să limităm o eventuală creștere a gradului de cifozare a coloanei toracale sau hiperlordozale a cervicalei.

Orice orteză de spate, dispozitiv sau tratament pentru dureri de spate de pe acest site, pot fi comandate pe magazinul nostru online www.nextfarma.ro.
Comandă online

 

Munca ce presupune o întrebuințare cu preponderență a unei anumite zone, părți a corpului nostru, cauzează probleme specifice ca de exemplu:

  • "PSH-ul", adică poliartrita scapulo-humerală, sau umăr dureros, afecțiune întâlnită în mai toate domeniile, dar în special la personele ce își desfășoară activitatea în spațiile mari și puternic ventilate.
  • Sindromul de tunel carpian, în cazul persoanelor care folosesc computerul și stau 80% din timpul de lucru cu mâna pe mouse

Manifestările dureroase și limitarea mobilității pot fi ameliorate prin purtarea unei orteze pe perioada activității desfășurate.

Orice orteză de spate, dispozitiv sau tratament pentru dureri de spate de pe acest site, pot fi comandate pe magazinul nostru online www.nextfarma.ro.
Comandă online

First Name
Tudor
Last Name
Ionescu
About

Fizio-Kinetoterapeut