Orteza cervico toracică – inamicul durerilor de spate

Orteza cervico toracică – inamicul durerilor de spate

Orteza cervico toracică are drept scop prevenirea sau reducerea durerilor de spate indiferent de motivul care stă la baza acestora. O poziție incorectă și netratată la timpul său poate duce la apariția cifozelor. În acest context, noi avem soluția perfectă în tratarea sau prevenirea durerilor de spate.

Orteza cervico toracică - un produs modern și confortabil în tratarea durerilor de spate

Durerile de spate sunt cele mai populare dureri care determină majoritatea populației să meargă la medic. În general, după vârsta de 30 de ani sau chiar în adolescență, majoritatea populației se confruntă cu această durere, fiind considerată una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate ale oamenilor. Acest tip de durere poate fi predefinită de mai multe situații printre care și cea datorată poziției incorecte atât din timpul mersului, cât și din timpul somnului sau al șezutului pe scaun. Acest disconfort poate fi accentuat inconștient de mai mulți factori.

Fie putem vorbi de o poziție incorectă menținută un timp prelungit, exerciții făcute incorect, stres psihic și fizic care induce o tensiune musculară excesivă sau sedentarismul, care atrage adesea un tonus muscular diminuat. Cauzalitatea și apariția acestora poate fi una extrem de inconștientă și rapidă motiv pentru care trebuie tratată din timp pentru a nu se agrava. Astfel, pentru înlăturarea neajunsurilor provocate de durerile de spate, folosirea unei orteze este o soluție care poate preveni orice agravare.

Orteza cervico toracică poate fi comandată online pe www.nextfarma.ro.
Comandă online

Orteza cervico toracică - ham fiabil și ușor de folosit

Orteza cervico toracică este recomandată pentru orice persoană care întâmpină dureri de spate datorită poziției incorecte sau care este în începutul unei cifoze vertebrale. Înainte de punerea unui diagnostic este necesară consultarea unui medic specialist. În termeni medicali o curbă care este mai mare decât normală este denumită drept hipercifoză, însă termenul cel mai folosit de către medici este cifoza, care face referire la starea clinică a curburii excesive a coloanei.

Această curbură poate apărea la orice vârstă indiferent de genul persoanei fiind însă mai frecventă în cazul fetelor în perioada adolescenței și a adulților în vârstă care suferă deja de osteoporoză. Când vorbim în special de persoane care lucrează un număr specific de ore la birou, mai mulți factori intervin în agravarea durerilor de spate: de la postura pe scaun până la poziția calculatorului, înălțimea scaunului sau poziționarea echipamentului de birou. În acest context, orteza are un efect terapeutic, ține sub control durerea și poate încetini sau chiar opri progresia curbei.

Dureri de spate remedii exterioare și de actualitate

Nu orice durere poate fi tratată cu ajutorul pastilelor sau a tratamentelor interioare. În cazul durerilor de spate cauzate de pozițiile incorecte, un ham exterior reglează din timp postura corpului, elimină durerile și poate opri progresia curbei. Mai mult decât atât, poate accelera vindecarea coloanei mai repede decât alte tratamente specifice. Deși uneori poate fi un produs inconfortabil în primă instanță, orteza oferă cele mai multe efecte benefice încă din primele zile.

Dacă ești o persoană destul de activă și ocupată care nu-și permite corectarea posturii în timp, această orteză este un produs care face treaba în locul tău, ajutându-te să-ți corectezi poziția la birou sau la școală, în timp util. Astfel veți ajunge la concluzia că menținerea unei posturi corecte a spatelui este un proces important nu doar pentru prevenirea apariției durerilor la nivelul gâtului, spatelui și al umerilor dar și pentru că asigură un grad de confort ridicat pentru întregul organism.

Orteza cervico toracică poate fi comandată online pe www.nextfarma.ro.
Comandă online

Dureri de spate remedii recomandate de specialiști

În urma unui consult medical ce are drept diagnostic cifoza, este recomandat să purtați orteza cervico toracică care să ajute la ameliorarea durerilor și la obținerea unei posturi corecte. Acest ham dedicat cifozei, este un produs modern pentru tratarea durerilor de spate, este accesibil și poate fi purtat în orice context. În cazul adolescenților este un produs mai plăcut și fiabil pe care îl pot purta în timpul orelor având același efect ca și în cazul persoanelor în vârstă. Nu ocupă timp, spațiu și nu necesită un program de consum de care să te ții.

Orteza cervico toracica confecționată din bandă elastică pentru asigurarea unui efect de tracțiune având și un sistem de reglare și fixare de tip velcro. Orteza este o modalitate inovativă de a repara postura și de a elimina posibile agravări ale durerilor. Pentru că durerile de spate pot provoca disconfort pentru întreaga zi, orteza este produsul primar pe care trebuie să-l achiziționezi în obținerea unui stil de viață activ și cât mai energic.

First Name
Manuela
Last Name
Dincă
About

- farmacist -