59 lei
Corector postură tip ham de memorie standard este o orteză cervicotoracică recomandată pentru prevenirea sau reducerea cifozei. Este confecționată din bandă elastică pentru asigurarea efectului de tracțiune.
149 lei
Orteza toracolombosacrală ajută la susținerea coloanei vertebrale și se foloseste dacă suferi de dureri de spate, hernie de disc sau osteoporoză.
95 lei
Redus de la 135 lei
Mărimea este UNIVERSALĂ. Se recomandă pentru circumferința maximă (măsurată în partea superioară a abdomenului, sub sâni) cuprinsă între 70-120 cm
95 lei
Redus de la 135 lei
Corector postură tip ham de memorie premium se utilizează pentru corectarea poziţiilor vicioase ale coloanei toracale, în caz de cifoză.
238 lei
Redus de la 295 lei
Marele avantaj al acestui corset Hessing față de o orteză clasică este dat de mărimea Universală. Se recomandă pentru circumferința abdominală cuprinsă între 70 și 120 cm.
238 lei
Redus de la 295 lei
Corset Hessing Premium se utilizează în caz de hernii de disc, lombalgii, post intervenţii chirurgicale, osteoporoză, susţinerea coloanei toracolombosacrale.
95 lei
Orteza lombosacrală este recomandată pentru dureri lombare, diferite afecțiuni ale zonei lombare și sacrale, discopatii lombare, osteocondrită, spondiloză și spondiliartrită.
175 lei
Redus de la 245 lei
Corset lombo sacral pentru susţinerea coloanei lombare se utilizează în caz de hernii de disc incipiente, lombalgii, osteoporoză sau post intervenţii chirurgicale.

Care sunt cauzele durerilor de spate?

Viața noastră este în continuă schimbare, modul, stilul de viață se modificå de la an la an. Ieri munceam într-un colectiv, astăzi facem “telemuncă”.

Pe lângă predispoziția genetică, principalele cauze ale durerilor de spate sunt lipsa de activitate fizică și poziția greșită adoptată de cei care lucrează la birou. Lipsa de activitate fizică este cauza multor afecțiuni de sanătate și se află pe lista inamicilor corpului uman. Atunci când locul de muncă implică lucrul la computer în poziția așezat pentru 8 ore zi de zi, ai șanse crescute să te întâlnești cu durerile de spate în timpul carierei tale. 

98% din populația globului are probleme de articulații. Fie că e umăr, coloana vertebrală sau genunchi, toate aceste probleme se datorează sedentarismului în cea mai mare parte. Omul modern, cu un "job de birou", cu greu își face timp pentru sport.

Anumite posturi vicioase pot cauza discopatii, sau mai grav, anumite afecțiuni cum ar fi:

  • Cifoză, scleroză
  • Periartrită Scapulo-humerală (PSH)
  • Sindrom de tunel carpian

Citește mai mult

Tratamente pentru durerile de spate

Pe lângă folosirea ortezelor și altor dispozitive, vă recomandăm folosirea tratamentelor adecvate în funcție de stadiul de evoluție al durerii.

Terapia va fi dictată de intensitatea durerii, implicit de faza de evoluție în care se află cauzele durerilor de spate.

Produs de calitate cu mult mai bună decât ce am achiziționat de la alte firme. Mulțumesc pentru sfaturi si promptitudine.
Marinela
Client

Despre noi

DureriSpate.ro este un site administrat de SC ManuFarm SRL și are la bază o farmacie autorizată de Ministerul Sănătății.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în tratarea şi consilierea pacienţilor în farmacie, echipa noastră îşi propune să continue aceeaşi tradiţie și în mediul online. În momentul în care libertatea de mişcare este îngrădită chiar și cele mai banale activitaţi zilnice pot părea imposibile. Se ştie că prevenţia unei afecţiuni este mult mai facilă decât tratarea acesteia.

Orice produs, dispozitiv sau tratament pentru dureri spate de pe acest site, poate fi comandat pe magazinul nostru online www.nextfarma.ro

Mai multe despre noi

Articole recente pe blog

Orteza cervico toracică are drept scop prevenirea sau reducerea durerilor de spate indiferent de motivul care stă la baza acestora. O poziție incorectă și netratată la timpul său poate duce la apariția cifozelor. În acest context, noi avem soluția perfectă în tratarea sau prevenirea durerilor de spate.
Manuela
Dincă
About

- farmacist -

Member for

1 year 5 months
Dacă te numeri printre persoanele care petrec un număr mare de ore la birou și care de asemenea suferă de dureri de spate, hernie de disc sau osteoporoză, află că orteza toraco lombo sacrală combate orice durere insuportabilă și ajută la obținerea unei poziții corecte.
Manuela
Dincă
About

- farmacist -

Member for

1 year 5 months
Având în vedere că oamenii petrec zilnic între 2 și 4 ore aplecați peste dispozitivele lor electronice, aceasta înseamnă că între 700 și 1.400 de ore pe an sunt petrecute în poziții care provoacă stres excesiv asupra coloanei vertebrale.
Augustin
Dita

Member for

3 years 3 months
Orteza de spate prezintă efect terapeutic dovedit pentru a reduce cifoza vertebrală. Orteza reprezintă linia primară de tratament în cazul afecțiunilor cervicale, toracice sau lombare.
Manuela
Dincă
About

- farmacist -

Member for

1 year 5 months
Ieri munceam într-un colectiv, astăzi facem "telemuncă". Viața noastră este în continuă schimbare, modul, stilul se schimbă de la an la an. 98% din populația globului are probleme de articulații.
Tudor
Ionescu
About

Fizio-Kinetoterapeut

Member for

1 year
Angajații din domeniul IT sunt predispuși la dureri de spate încă de la începutul carierei lor. Deși trăim în epoca modernă, în care mobilierul de birou este mai confortabil și mai personalizat decât în anii trecuți, mulți angajați din sectorul IT suferă de dureri ale spatelui. 
Manuela
Dincă
About

- farmacist -

Member for

1 year 5 months

SC ManuFarm SRL

Str. Matei Basarab nr.2,
Craiova, Dolj, România

J16/210/2017
RO37023410