Orteza toraco lombo sacrală – un produs de susținere și revitalizare a coloanei vertebrale

Orteza toraco lombo sacrală un produs de susținere și revitalizare a coloanei vertebrale

Postura incorectă se identifică prin deviația coloanei vertebrale, unde, pe lângă aspectul inestetic pe care-l oferă corpului, duce și la apariția unor probleme de sănătate. Dacă te numeri printre persoanele care petrec un număr mare de ore la birou și care de asemenea suferă de dureri de spate, hernie de disc sau osteoporoză, află că orteza toraco lombo sacrală combate orice durere insuportabilă și ajută la obținerea unei poziții corecte.

Orteza toraco lombo sacrală - adaptare, susținere și contenție

Pentru că postura incorectă este una din bolile coloanei vertebrale, respectiv hernia de disc și osteoporoza, aceste dureri trebuie tratate la fel ca orice altă afecțiune medicală și este necesară luarea anumitor măsuri de prevenție și de tratament acolo unde este cazul. Este important de precizat că la om coloana vertebrală deține un rol crucial în funcționarea corectă a întregului organism. Aceasta protejează în mod special măduva spinării și asigură un echilibru întregului corp, contribuind la funcționarea corespunzătoare a aparatului locomotor.

Astfel, înțelegem că inclusiv o postură viciată a coloanei poate cauza alte probleme de sănătate care se vor manifesta la nivelul întregului organism. O postura incorectă care este menținută pentru o perioadă mare de timp pune presiune pe coloana vertebrală, lucru care poate duce la apariția herniei de disc. Pentru prevenirea unei astfel de apariții, orteza toraco lambo sacrală are un efect terapeutic în eliminarea durerilor și în obținerea unei poziții corecte a coloanei.

Orteza toraco lombo sacrală poate fi comandată online pe www.nextfarma.ro.
Comandă online

Orteza toraco lombo sacrală sporește randamentul la birou sau la școală

În cazul în care te confrunți cu durerile de spate și vrei să obții o postură corectă la birou, la școală sau la volan, orteza toraco lombo sacrală este produsul modern conceput pentru tine. Dacă ai ajuns la concluzia că în ultima perioadă nu mai ai aceeași productivitate în muncă sau la școală și că situația continuă să persiste, un control cu privire la coloana vertebrală te va ajuta să identifici problema cu care te confrunți.

În cele mai multe dintre cazuri, scăderea randamentului la muncă și creșterea erorilor se datorează poziției incorecte care provoacă dureri insuportabile, migrene sau greață care în final duc la slăbirea atenției și a concentrării. Atât pentru prevenția acestora cât și pentru eliminarea durerilor, orteza este un produs care te va ajuta în obținerea unui estetic plăcut și lipsit de inconfort. Acest corset este prevăzut cu două tije întăritoare posterioare combinate cu o piesă dorsală care se prelungește peste umeri cu două benzi.

Dureri de spate - remedii asigurate de corsetul Hessing

Orteza este un corset Hessing care oferă susținerea necesară coloanei și poziționarea ei în mod corect astfel încât să fie eliminată apariția cifozei vertebrale. Acest produs este recomandat persoanelor care se confruntă cu dureri de spate sau sunt deja în ipostaza unei cifoze care necesită remedii împotriva progresiei. Principalele cauze ale posturii incorecte se poate datora pierderii de ore în șir pe scaun, slăbirea mușchilor spatelui, obezitatea, tocurile, sarcina și respectiv obișnuința de a avea o postură incorectă la care îți este greu să renunți.

Indiferent de motivul pentru care ai ajuns să ai o poziție incorectă a corpului, orteza Hessing de tip corset va elimina orice durere și va ajuta în obținerea unui spate drept și plăcut estetic. Susținerea coloanei vertebrale se va face cu ajutorul a șase tije corectoare împărțite astfel: două tije metalice dispuse longitudinal deoparte și de
alta a coloanei și respectiv patru tije de plastic dispuse oblic și lateral pentru o mai bună fixare.

Orteza toraco lombo sacrală - corset Hessing poate fi comandată online pe www.nextfarma.ro.
Comandă online

Dureri de spate - remedii cu rezultate rapide

Dintre cele mai uzuale remedii pentru tratarea durerilor de spate sau pentru obținerea unei poziții corecte, orteza toraco lombo sacrală este una dintre cele mai accesibile modalități cu rezultate încă de la primele purtări. Economisim timp, bani, creștem nivelul de randament, obținem un aspect plăcut și conturăm un stil de viață sănătos. Deși majoritatea populației nu dă importanță durerilor de spate, acestea sunt un factor esențial pentru sănătatea întregului organism cât și pentru esteticul acestuia.

Coloana vertebrală joacă un rol important pentru susținerea întregului corp, din acest motiv orice durere de spate trebuie tratată și prevenită la timpul ei. În obținerea unui stil de viață sănătos este important să deții controlul absolut asupra sănătății corpului și să identifici din timp eventualele probleme apărute. Tijele ortezei sunt trecute pe sub axile se încrucișează pe spate și se fixează inclusiv peste abdomen cu un sistem de închidere. Astfel, se asigură rezultate optime și susținere totală.

Remedii de succes împotriva durerilor de spate

Confecționată dintr-un material elastic, orteza permite pielii să respire, nu lasă urme și nu provoacă disconfort și alte probleme la nivelul pielii. Pe lângă accesibilitate, este un produs care garantează rezultate în timp util. Corsetul fixează coloana într-o poziție corectă și obligă organismul să se adapteze noilor posturi încă de la primele zile. Comandă și tu orteza dedicată posturii incorecte și te vei bucura de un aspect plăcut și de un stil de viață mai activ.

First Name
Manuela
Last Name
Dincă
About

- farmacist -